Joe Crepúsculo, amb el seu bateria, durant el concert.
Per ACN
Publicat el 29 de novembre 2020

Sala Barcelona ha reprès aquest diumenge el fil del cicle de concerts de tardor, interromput pel tancament cultural del novembre i també boicotejat per la pluja de divendres i dissabte, quan s'havia de reprendre. Joe Crepúsculo ha canviat així el concert nocturn previst per una actuació matinal i en màniga curta. De bon humor, fins i tot content amb el canvi, el músic ha animat el pati d'armes del Castell de Montjuïc, on el seguia un públic escrupolosament distanciat i assegut a les seves cadires, però incapaç de no moure's al ritme de les seves cançons. El músic català els ha fet vibrar i també retrocedir en el temps amb les cançons del nou disc 'Supercrepus II', una revisió del disc homònim amb què es va a donar a conèixer ja fa 12 anys.

 

El cicle de tardor de Sala Barcelona, organitzat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l'Ajuntament de Barcelona, ha tornat a engegar aquest diumenge després de la interrupció obligada per les restriccions a l'activitat cultural durant gairebé tot el mes de novembre.

El cap de setmana deparava tres actuacions, però la pluja tampoc ha acompanyat la nova arrencada i va obligar a ajornar i canviar d'emplaçament el concert de The New Raemon previst per divendres, que finalment es farà a la sala La Nau el 5 de desembre. Tampoc Joe Crepusculo es va escapar del mal temps, i l'organització va decidir per precaució canviar el seu concert de dissabte al vespre per el que finalment ha acabat oferint aquest migdia. L'actuació de la jove cantant Cabiria ha precedit el concert del cantautor.

Els prop de 350 espectadors (sold out) van acceptar el canvi, i les poques entrades retornades han estat comprades per altres persones, de manera que l'aforament estava igualment complert aquest matí. La presidenta de l'ASACC, Carmen Zapata, ha donat la benvinguda al públic, i s'ha tornat a queixar de les condicions de reobertura de les sales, al 50%.

Pati d'armes del Castell de Montjuïc, adaptat pel cicle Sala Barcelona

Només 9 sales de Barcelona han decidit reobrir en aquestes condicions, ha concretat, "mentre la resta continua esperant que la situació sanitària millori, i també la coherència en l'aplicació de mesures", s'ha queixat Zapata. D'altra banda, ha agraït als assistents el seu "esforç i paciència" per conviure amb tots els contratemps i canvis de programació deguts a la crisi sanitària.

Al cicle li queda una nova setmana de concerts per endavant. Guadalupe Plata actua aquest mateix vespre al Castell, com estava previst, i restaran els concerts del cap de setmana vinent, entre els quals actuaran Viva Belgrado, Gyoza i Jardín de la Croix, entre altres.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —