Jordi Borràs retrata una Catalunya sota els efectes de la pandèmia a “L’any sense primavera”
Per Redacció i ACN
Publicat el 05 de setembre 2020

Jordi Borràs ha publicat un nou llibre d’imatges, titulat “L’any sense primavera”, on recull la seva visió de Catalunya al llarg d’aquests mesos de confinament, així com la lluita de diversos sectors per fer front al coronavirus. Aquest nou llibre, de l’editorial Ara Llibres, compta amb un total de nou capítols fotogràfics que són introduïts i explicats amb textos de l'escriptora i actriu Estel Solé Casadellà, que va ser mare durant el confinament, i que explica la seva experiència personal a l’obertura del llibre.

Després de “Dies que duraran anys” i “La força de la gent”, el fotoperiodista ha volgut retre homenatge a tots aquells i aquelles que han lluitat durant la pandèmia a primera línia: al personal sanitari, als infants, a la pagesia, als malalts, al personal de neteja, als que ja no hi són.

Aquest llibre és també un cant a la vida i a la naturalesa que va florir com mai mentre tot un país es recloïa a casa. En definitiva, un homenatge a tot allò que aquesta crisi ens ha pres, començant per la primavera. Textos i fotografies commovedores que converteixen el llibre en un record imprescindible dels que, probablement, han estat els dies més intensos de les nostres vides.  

Fotografia inclosa al llibre "L'any sense primavera". Cedida a l'ACN per Jordi Borràs

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —