Jornades "Not Alone in Europe" en Estocolmo
Per Marta Bieto
Publicat el 15 d’octubre 2020

A partir d’avui i durant els propers dijous del mes d’octubre a les set de la tarda, s'inicia el cicle de les jornades virtuals "Not Alone in Barcelona", un projecte internacional que pretén fomentar i promoure la visibilització dels drets de la comunitat LGBTIQ+, dels migrants i dels refugiats que viuen a la ciutat comtal. Començant per avui dia 15 i també el 22 i el 29 d’octubre s’obriran "diferents espais de formació i reflexió" en tres sessions virtuals a través de la plataforma de vídeo-conferències Zoom.us.

L’organització de les jornades va a càrrec de l’Associació d’Educadores i Educadors en Drets Humans (AHEAD), conjuntament amb altres entitats i activistes de l’esfera LGBTIQ+ de Barcelona com AproSex, Espai DebuT* i AESCO, amb l’objectiu de “formar i capacitar les professionals que treballen amb persones LGBTIQ+, migrants, refugiades i/o sol·licitants de protecció internacional, des d’una perspectiva inclusiva i interseccional”. 

A les diferents jornades es podrà gaudir de la participació de diverses entitats i associacions que ofereixen formació relacionada amb sexualitat amb perspectiva de gènere i activistes que treballen pels drets del col·lectiu LGBTIQ+ i migrants a Barcelona:

El 15 d’octubre s’organitza la ponència “Educación sexual integral: El Placer en El Centro” de l'organització SEXUS, que comptarà amb invitats com Xavi Tallón i Laura F. Daunas. Des de SEXUS diuen que: “Abordem la sexualitat d'una forma integral i positiva oferint informació objectiva, lliure de prejudicis morals; promovem l'autonomia i facilitem la presa de decisions sobre la vida sexual”. 

La jornada del 22 d’octubre constarà d’un taller sobre “Eines jurídiques de Catalunya i Espanya en tema de drets del col·lectiu migrant i refugiat LGBTIQ+” per Marianela Clinaz, advocada en Drets Humans i de Gènere d’AESCO

Finalment, el 29 d’octubre es disposarà la taula rodona “Activismes Trans de/per a persones migrants i refugiades”, composta per Sabrina Sánchez d’AproSex; Tayel Fuentealba, Ian Bermúdez i Cor Yepes d’Espai DebuT*; i Camilo Perdomo com a moderador. 

Per a més informació o inscripcions, podeu posar-vos en contacte amb l’entitat organitzadora a través del correu electrònic [email protected] o omplir el formulari d’assistència

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —