ACN
Per ACN
Publicat el 23 de febrer 2021

La periodista catalana d'ascendència gallega Julia Otero (Monforte de Lemos, 1959) ha anunciat que té càncer al seu programa, en directe (escolteu-ho aquí) a Onda Cero "Julia en la Onda". La comunicadora ha dit que s'apartarà durant un temps de la ràdio per sotmetre's a un tractament oncològic i que la substituirà Carmen Juan, juntament amb l'equip de redactors i col·laboradors del programa vespertí.

Per fer l'anunci, Otero ha dit: "La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies". La periodista ha explicat que dimarts passat en un control rutinari li va arribar "la sorpresa", i ha assegurat que no té la intenció de desconnectar totalment de la ràdio, ja que "entre quimio i quimio" es passejarà pels estudis, ha dit.

Otero ha agraït la feina dels seus col·laboradors, "extraordinaris en molts sentits", i ha destacat també el paper dels seus caps, dels quals "no hi ha dia" en què no rebi mostres de suport.

Després de l'anunci, diversos personatges del món del periodisme, però també de la política, van omplir les xarxes de missatges de suport a la periodista.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —