Estrena del tràiler d'Ammonite
Per Redacció
Publicat el 25 d’agost 2020

Saoirse Ronan i Kate Winslet són les protagonistes de la nova pel·lícula de Francis Lee: Ammonite. El tràiler s'ha estrenat avui i ha esdevingut trènding tòpic a les xarxes socials. La pel·lícula és un romanç d'època ambientat al segle XIX i està basada en la vida de la paleontòloga britànica Mary Anning, una dona autodidacta que treballa sola i ven fòssils comuns a turistes rics per mantenir-se econòmicament, tant a ella com a la seva mare vídua.

Mentre aquesta busca fòssils a la costa de Lyme Regis, al sud d'Anglaterra, rep l'encàrrec d'un turista, Roderick Murchison, de fer companyia a la seva dona Charlotte Murchison (Ronan) que s'està recuperant d'una tragèdia personal. La jove paleontòloga es veu obligada a acceptar a causa de la seva situació econòmica.

A l'inici, la convivència entre les dues dones serà difícil, ja que procedeixen de mons i esferes socials del tot diferents

Però malgrat l'abisme que les separa, Mary i Charlotte descobreixen que juntes defugen de la seva realitat, la soledat. Aquest és el començament d'una apassionada història d'amor que desafiarà els límits socials i com no podria ser d'una altra manera, alterarà inevitablement el curs de les seves vides.

La pel·lícula, que s'estrenarà l'11 de setembre d'enguany al Festival Internacional de Cinema de Toronto, reuneix grans expectatives d'èxit i es preveu que es llanci a la gran pantalla nord-americana el 13 de novembre de 2020.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —