KimNg
Per EFE
Publicat el 19 de novembre 2020

Les Grans Lligues, les competicions professionals nord-americanes de beisbol, basquet, futbol americà i hoquei sobre gel, tindran per primera vegada en la seva història a una dona en un càrrec de gerència. Es tracta de Kim Ng, que ha estat contractada pels Miami Marlins, segons ha informat l'equip de beisbol.

Nascuda fa 51 anys a Indianapolis, Ng, de pare d'origen xinès, s'ha convertit en la cinquena persona a assumir el major càrrec de les operacions esportives dels Marlins. Relleva Michael Hill, qui ha quedat fora de l'equip després de la temporada 2020. Ng va començar la seva carrera a les Grans Lligues com a passant, i després de 30 anys ha esdevingut la dona amb més poder al beisbol dels Estats Units.


Tornar a guanyar la Sèrie Mundial

Com a executiva, Ng ha format part de les campanyes victorioses de Sèrie Mundial al llarg de 21 anys en els White Socks de Chicago (1990-1996), els Ianquis de Nova York (1998-2001) i els Dodgers de Los Angeles (2002-2011).

La nova gerent general dels Marlins va passar els últims nou anys amb les Grans Lligues com a vicepresidenta sènior. Ara tindrà la responsabilitat de portar de nou l'equip de Miami a la lluita pel títol de la Sèrie Mundial (1997 i 2003), que la franquícia  ja ha aconseguit dues vegades des que es va fundar en 1993.

"Després de dècades de determinació, és tot un honor com a professional ser al capdavant dels Marlins de Miami", ha declarat. "Quan vaig arribar a aquest negoci, semblava improbable que una dona fos al capdavant d'un equip de lligues majors, però sóc persistent en la cerca de les meves metes. El meu objectiu ara és donar-li un campionat de beisbol a Miami", va afegir.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —