Miquel Pueyo
Per ACN
Publicat el 05 de juliol 2020

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha demanat a l'Estat espanyol més implicació per gestionar "els treballadors que han vingut a treballar en la campanya de la fruita". El model de la gestió de la campanya de la fruita no és prou satisfactori. S'hauria de regular millor, i això no ho podem fer només nosaltres", ha assegurat en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. "La regulació dels temporers per part de l'Estat és una reclamació justa", ha considerat tot recordant que al conjunt de Catalunya n'hi ha entre 30.000 i 35.000 i que la majoria aspiren a treballar a la plana de Lleida. Sobre el confinament del Segrià, l'alcalde ha advertit sobre "l'impacte econòmic i emocional" que comportarà per la comarca.
​​​​​​​
En declaracions a RAC1, Miquel Pueyo ha lamentat no haver estat informat del confinament amb més antel·lació. "Ens hauríem merescut saber-ho amb més temps per organitzar-nos", ha dit Pueyo. L'alcalde assegura que entén la mesura però destaca que tindrà un "impacte econòmic important" perquè comportarà que s'anul·lin moltes reserves en establiments turístics i convits. A més, recorda que hi havia molts ciutadans que marxaven de vacances i nens que tenien previst anar de colònies.

Ahir a la tarda Pueyo va explicar en roda de premsa que havia rebut "amb tristesa, certa inquietud i una lògica preocupació" la decisió de confinar la comarca del Segrià. En una compareixença per valorar l'anunci del Govern, Pueyo va apel·lar a la coresponsabilitat i a la comprensió per "doblegar la corba de contagi". Al mateix temps, va demanar a la ciutadania que limités els moviments i que reduís les activitats d'oci. Així mateix, l'alcalde va anunciar que s'incrementaria el nombre de controls policials per evitar concentracions de grups més de deu persones al carrer i als locals d'oci.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —