Bartomeu Muñoz, arribant a l'Audiència Nacional, el tercer dia de judici del cas Pretòria, acompanyat del seu advocat, el 15 de març de 2017
Per ACN
Publicat el 11 d’agost 2021

L'Audiència Nacional ha requerit a l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz que ingressés a presó. Segons ha avançat el mitjà local El Mirall i han confirmat fonts jurídiques, l'Audiència Nacional va demanar l'execució de la sentència confirmada pel Tribunal Suprem el desembre de l'any passat que el condemna a cinc anys i nou mesos de presó pel 'cas Pretòria'.

Segons la informació del mitjà local, el requeriment es va signar el 6 de juliol i donava deu dies per ingressar voluntàriament a presó, així com cinc dies per pagar multes pendents, que pugen fins a 4.578.898 euros. A més, per cobrir aquestes quantitats considerables "s'ha donat caràcter executiu a l'embargament de 33 finques": setze finques a Santa Coloma, dos a Rupià, tretze a Guimerà, una a Mazarrón i el seu pis de Barcelona.

Tanmateix, fonts municipals citades pel diari El Mirall apunten que Muñoz hauria sol·licitat un indult parcial que, sumat al fet que agost és inhàbil per a la justícia, estaria allargant l'ingrés a presó.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —