La ciència-ficció ja no és futur
Per Redacció
Publicat el 15 de setembre 2020

Els incendis forestals estan ofegant els Estats Units. Més de vint persones han perdut la vida, desenes estan desaparegudes i centenars de milers han estat evacuades en els estats de Califòrnia, Washington i Oregon.

Les dimensions d'aquests incendis són tan grans que la quantitat de fum desplaçat pel vent, barrejats amb núvols i boira baixa ha creat un efecte apocalíptic en la badia de San Francisco.

Durant unes hores la ciutat es va tenyir de vermell com si fos l'escenari d'una pel·lícula de ciència ficció, en concret, de Blade Runner 2049. Van ser molts els que van fer notar la similitud del fenomen amb les imatges d'aquesta pel·lícula. Fins i tot un usuari de Youtube (@terrythethunder) ha elaborat un vídeo aeri gravat amb un dron que retrata la badia de San Francisco amb la banda sonora d'Hans Zimmer i Benjamin Wallfisch per a aquesta pel·lícula. El resultat s'ha fet viral.


Blade Runner 2049 és la seqüela del clàssic de Ridley Scott estrenada en 2017. Ryan Gosling i Harrison Ford transiten per una futura ciutat de les Hortes demacrada pel fum d'incendis i la contaminació. Poc sabia el director de fotografia Roger Deakins, que aquest cel ataronjat seria una realitat a uns centenars de quilòmetres poc més de tres anys després.


Escena de la pel·lícula Blade Runner 2049

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —