La cineasta Nia DaCosta dirigirà Capitana Marvel 2
Per EFE
Publicat el 06 d’agost 2020

El portal Deadline ha anunciat avui que Nia DaCosta és la triada per Disney i Marvel Studios per rellevar als directors Anna Boden i Ryan Fleck per dirigir la seqüela de Captain Marvel (2019), que de nou comptarà amb Brie Larson com a protagonista.

La realitzadora estatunidenca té pendent d'estrena enguany la pel·lícula Candyman, una continuació del clàssic de terror homònim de 1992 i que ha comptat en la seva producció amb Jordan Peele (Get Out, 2017), tot i que el coronavirus manté enlaire el llançament.

Larson, guanyadora de l'Òscar a la millor actriu en 2016 per Room, va encapçalar aquesta esperada cinta de superherois sobre la pilot de la Força Aèria Carol Danvers, una dona que es trobava en plena batalla entre dues races alienígenes i que obtenia una sèrie d'habilitats que la convertien en un dels personatges més poderosos de les històries de Marvel.

Captain Marvel va ser la primera cinta cinematogràfica de Marvel que va presentar a una dona com a protagonista. La pel·lícula va ser un èxit rotund en taquilla en recaptar 1.128 milions de dòlars amb un pressupost de 160 milions, segons les dades del portal especialitzat Box Office Mojo.

En el repartiment, també hi apareixen icones del cinema com Samuel L. Jackson, Jude Law o Annette Bening, entre altres.

Larson va donar també vida a Carol Danvers en Avengers: Endgame (2019), una pel·lícula que va culminar una dècada de cintes de Marvel Studios i que es va convertir en el film més taquiller de la història (sense tenir en compte la inflació) amb 2.798 milions de dòlars (2.359 milions d'euros).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —