Isona Passola
Per ACN
Publicat el 16 de desembre 2020

La gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el diumenge 21 de març de 2021, i no a principis d'any com se celebrava tradicionalment. Com ha explicat la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Pasola, ha destacat que l'han tirat "tan endarrere com han pogut per veure l'evolució de la pandèmia, perquè volen que sigui el màxim presencial possible". Així mateix, ha afegit que si no pogués ser, s'adaptaran. L’Acadèmia ha encarregat a El Terrat la producció de la gala dels XIII Premis Gaudí, que serà, com ha apuntat Passola, "un homenatge a les sales de cinema" i la direcció estarà enguany en mans d’Enric Cambray, actor i membre de la direcció creativa d’El Terrat. 

L’Acadèmia del Cinema Català arrenca aquest dimecres la primera volta de votacions de la 13a edició dels Premis Gaudí, que romandrà oberta fins al 18 de gener. 60 títols (trenta-dos llargmetratges de ficció, deu documentals, quatre pel·lícules per a televisió i catorze curtmetratges) competiran enguany per les 21 estatuetes en la gran nit del cinema català. 

El calendari de la cursa s’ha vist alterat per la situació sanitària del país i ajorna les seves principals cites. D’aquesta manera, la lectura de nominacions, prèvia a l’inici de la segona volta de votacions dels acadèmics, serà el dijous 28 de gener, i el lliurament dels guardons, el diumenge 21 de març. 

L’Acadèmia ha encarregat a El Terrat la producció de la gala dels XIII Premis Gaudí, que serà un homenatge a les sales de cinema de tot el territori. Com ha explicat l'Acadèmia, la productora audiovisual ha estat al capdavant de les dues últimes edicions dels Premios Goya, i anteriorment va produir la gala dels Premis Gaudí en les edicions de 2013 i 2018. La direcció estarà enguany en mans d’Enric Cambray, actor i membre de la direcció creativa d’El Terrat i també codirector de les últimes dues gales dels Goya. Televisió de Catalunya serà responsable de la realització audiovisual de la cerimònia, que tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum CCIB.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —