Cartell de la mostra de Jazz de Tortosa
Per ACN
Publicat el 16 de juliol 2021

Un total de 24 concerts, quatre sessions DJ, exposicions, projeccions de cinema i una proposta gastronòmica paral·lela, conformen el programa d'actes de la 28a Mostra de Jazz de Tortosa. S'allargarà des del 30 de juliol fins al 14 d'agost, amb actuacions a bona part de la ciutat. El centre neuràlgic de l'edició d'enguany estarà situat al Museu de Tortosa, Són els quatre únics recitals per als quals caldrà adquirir entrades, que van dels 5 als 15 euros. La venda es posarà en marxa aquest divendres 16 de juliol. El primer concert anirà a càrrec de la cantant Susana Sheiman, acompanyada d'un dels trompetistes amb més projecció internacional de l'Estat, David Pastor. Serà el divendres 30 de juliol, en el concert que obrirà la 28a mostra.

Posteriorment, el dilluns 2 d'agost, serà el torn de la Tortosa Big Band amb un ampli repertori d'una formació amb músics de les Terres de l'Ebre que acumulen una llarga trajectòria. El dissabte 7 d'agost està prevista l'actuació dels Uroz Jazz Dealers, "una proposta agosarada", tal com la descriu el director de la Mostra, Xavi Bertomeu, que recull l'essència inicial de la música del jazz a Nova Orleans i la trasllada a un nou format comercial per redescobrir el gènere. El programa incorpora, per segon any, la visita del grup Patáx per al dijous 12 d'agost.

En la presentació del gruix de la programació del festival, aquest dijous al matí, Bertomeu ha apuntat que la bona acollida del públic a l'edició de l'any anterior, així com el fet que la formació acaba de publicar un nou disc que actualitza temes emblemàtics de The Beatles a través de la mescla de jazz, funky i flamenc que caracteritzen Patáx, els ha convençut per tornar-los a integrar al cartell d'enguany.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —