- vídeos -
Fears (2019) de Nata Metlukh és el curtmetratge de la setmana
Publicat el 22 de juny 2020

Alguna de les vostres pors ha resultat ser, en algun moment, útil per vosaltres? El curtmetratge Fears (2019) de Nata Metliukh reflexiona sobre el tipus de pors que ens envolten: algunes poden ser molt perjudicials, gairebé condemnes. D'altres, però, ens ajuden a ser prudents.

L'autora va realitzar el curtmetratge en només tres mesos i mig. Per tant, no va tenir temps ni de realitzar un storyboard tradicional, sinó que va crear alhora el layout, la composició de cada escena. En canvi, es va dedicar a esbossar les escenes principals des de l'inici fins al final per provar enquadraments i moviments de càmera, ritme del curt, i això li va permetre improvisar solucions amb certa seguretat.

El disseny de personatges s'imprena de la brevetat del procés, i l'autora decideix conservar el traç digital iregular per a que quedin una mica aspres. El color és un element important  per a Melukh, ja que cada escena està composada a través de blocs de color amb diferents correccions per a garantir l'atractiu visual i l'efectivitat gràfica.

L'animadora i il·lustradora Nata Metlukh (Ucraïna, 1982) es va graduar en Cinema per la Vancouver Film School i l'Acadèmia d'Arts d'Estònia, i actualment resideix a Sant Francisco. El seu treball de final de grau, Fears (2015) és un curt d'animació en què les pors es personifiquen per influir de formes diferents en la vida de les persones. Les seves obres es caracteritzen per una paleta de colors vius, per un dibuix simpàtic i per un ritme trepidant. Aquestes històries urbanes amb personatges atrevits han estat premiades internacionalment.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —