La sala Jamboree incorpora un servei de concerts en temps real
Per EFE i Redacció
Publicat el 10 de juliol 2020

La sala Jamboree ha anunciat que a partir de la segona meitat del mes de juliol incorporarà un servei de reproducció en temps real per emetre per internet la primera sessió dels seus concerts destacats de cada setmana, el Jamboree Live Streaming!, que comença amb el concert de Clarence Bekker del pròxim 16 de juliol. Aquest nou servei emetrà la primera sessió del concert destacat de la setmana, el qual tindrà lloc a les 20 h, per poder seguir-lo des de casa a un preu de cinc euros.

La programació de Jamboree Live Streaming! arrencarà amb els concerts de Clarence Bekker el 16 de juliol i Diego Amador el 18 de juliol, tots dos en el marc del Festival Grec. Robert Castelli i Dani Pérez actuaran el 24 de juliol, i Ignasi Terrassa, Josep Traver i Horacio Fumero, el 29 de juliol.

Tots aquests concerts també es podran gaudir en persona des de la sala en dues sessions, una a les 20.00, la qual s'emetrà per streaming, i una altra a les 22.00. Abans d'aquests concerts, la sala Jamboree ofereix, entre d'altres, els concerts de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba els dies 10 i 11 de juliol, i de Proyecta Tango el dia 12.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —