EFE
Per EFE
Publicat el 21 de març 2021

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha organitzat una hackató virtual entre el 22 i el 26 de març per resoldre reptes de mobilitat urbana amb tecnologia blockchain, o cadena de blocs, i dades de geolocalització de Galileu.

La hackató està organitzada pel Centre d'Innovació i Tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech i està oberta a joves emprenedors i estudiants d'enginyeria interessats en la tecnologia i la innovació aplicada al sector de la mobilitat, ha informat la UPC.

Durant cinc dies, els participants treballaran al costat d'experts a Global Navigation Satellite System (GNSS) i blockchain per resoldre i millorar els reptes més importants de la mobilitat urbana, i crear solucions innovadores abordant els desafiaments proposats.

L'acte s'organitza en el marc del projecte europeu Molière, que finança l'Agència Europea de Sistemes de Navegació per Satèl·lit (GNSS) amb la finalitat de construir la millor base de dades oberta per als serveis de mobilitat, i identificar-ne les necessitats i crear prototips de productes que impulsin la innovació. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —