Felipe Cabezas i Isabella Pintani
Per ACN i Redacció
Publicat el 01 de setembre 2020

Dues de les principals sales teatrals del Raval, la Sala Fènix i el Teatre del Raval, han anunciat durant aquesta setmana les propostes que portaran durant la temporada 2020/21. Després de mesos tancades arran de la crisi del coronavirus, les dues sales reobriran durant aquest setembre, el 2 i el 12 respectivament, amb nous espectacles i sota unes estrictes restriccions sanitàries.

La Sala Fènix obrirà la temporada aquest dimecres dia 2 amb la representació de '200.000 mujeres', de la companyia teatral Cándida. Pel que fa a la resta del cartell que oferirà al llarg de l'any, cal destacar que dos dels dotze espectacles seran estrenes absolutes, alhora que sis d'aquestes obres són dirigides per dones. Segons el director de la sala, Felipe Cabezas, la temporada és un recorregut per diversos àmbits, on "les línies de programació són clares: els feminismes, l'antiracisme, la crítica social, la identitat i la memòria històrica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(¡psst! ¡sube el volumen! ?) Se siente en el ambiente, se respira en el aire ¡las brujas están aquí! Semana GRANDE, semana de ESTRENO. Este jueves comienza la temporada de 200000 MUJERES, de la @ciacandida con @anna_tamayo_ , dirigida por @_angela_palacios // En este vídeo os dejamos una pequeña muestra de la música compuesta por la TREMENDA @alba.rubio.pons gran amiga de la @salafenix dónde ha estado programada muchas veces con su proyecto @ualla.musica // El vídeo está montado con las increíbles fotografías de @carlosmontilla_ ?️ Las entradas comienzan a volar en sus escobas ? ¡ya hemos agotado 2 días de esta semana! No te duermas y compra ya en salafenix.com ¡GANAS, GANAS, GANAAAAAS! #200milmujeres #ciacandida #annatamayo #angelapalacios #bruixes #estrenomundial #salafenix #teatro #barcelona #temporada2021 #musicaoriginal #bso

Una publicación compartida de Sala Fènix (@salafenix) el


Per la seva banda, el Teatre del Raval engegarà la temporada recuperant dues obres que es van haver de suspendre durant el març. Es tracta de 'Un encuentro sobrenatural' de Joan Olivé i 'Elles #Cosasdechicas' de Mireia Casado, que es podran veure a partir del 12 de setembre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dissabte vinent a Terrassa tornen: ELLES #cosasdechicas No us la perdeu gent del Vallès! #teatre #feminista #humor

Una publicación compartida de - La Melancòmica - (@lamelancomica) el

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —