- vídeos -
El perfil d'un adolescent que ha combatut la leucèmia des dels tres anys amb força i acompanyat de la gent que l'estima
Per Mariona Gil , Pol Cereijo i Natàlia Fenollosa
Publicat el 05 de maig 2023

“Tothom té un aniversari, que és el dia en què va néixer. Jo celebro el meu quatre vegades a l'any, perquè encara que vaig néixer al desembre de 2007, la vida, malgrat tot, m'ha regalat tres aniversaris més. Són moments que els vull cuidar com es mereixen, perquè cadascun em va donar una nova oportunitat per viure”.

Dídac Bautista, La vida fantàstica. Lliçons de vida d'un nen amb somnis


En Dídac Bautista és un adolescent de 15 anys que ha combatut contra la leucèmia des dels tres anys. Des del Diari de Barcelona hem parlat en profunditat amb en Dídac i el seu entorn més proper per poder endinsar-nos en la seva experiència i la seva manera d'afrontar la vida. Parlem amb en Pol, el seu germà, la Mireia, la mare d'en Dídac i la Marina, la seva monitora de colònies. En Dídac ens ha obert les portes a la seva vida per ensenyar que, més enllà de la malaltia, ell ha tingut una "vida fantàstica".


En Dídac és autor. Per aprofundir més en la seva experiència, deixem l'accés al seu llibre La vida fantàstica. Lliçons de vida d'un nen amb somnis (2020, Estrella Polar), on relata, amb l'acompanyament d'il·lustracions, la seva infància a l'Hospital de Vall d'Hebron.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —