Laia Sanz: "La meva valoració és súper positiva"
Per ACN
Publicat el 12 de desembre 2021

La pilot catalana Laia Sanz, vuitena en el Ral·li Hail de l'Aràbia Saudita amb el Mini All4 que utilitzarà en el Dakar 2022, ha fet una valoració "molt positiva" de la prova preparatòria del seu debut sobre quatre rodes.

“La meva valoració del ral·li és súper positiva. Cada dia hem provat coses al cotxe i avui àdhuc hem trobat un setup que anava millor que els anteriors. Ha estat molt important anar a Hail per arribar rodats al Dakar”, ha afirmat en un comunicat de l'equip KH-7.

La catalana ha tingut una bona estrena amb el MINI ALL4 Racing del Primax X-raid Team al costat del seu nou copilot, Maurizio Gerini, també provinent de les motos i debutant al seient de la dreta. L'objectiu era guanyar experiència i sumar quilòmetres d'aprenentatge, després de deixar la moto de ral·li per centrar-se en les quatre rodes.

La pilot catalana ha creuat la meta final en el vuitè lloc absolut (setena entre els cotxes T1), a 1 hora i 23 minuts del vencedor, el de Qatar Nasser Al-Attiyah. Només els problemes que ha patit en la segona jornada, quan ha cedit 40 minuts per dificultats en la navegació, i una enganxada en una duna l'han privada d'acabar en una posició fins i tot més destacada.

“Aquests dies ens han servit per anar entenent i coneixent millor el cotxe. Amb Gerini ens hem anat entenent millor etapa rere etapa. Ha estat molt important anar a Hail per entrenar de cara al Dakar i arribar una mica rodats. M'alegro d'haver tingut els errors que hem comès, perquè ens permeten identificar-los i estar més atents per corregir-los i que no es reprodueixin en el Dakar”, ha explicat la vint vegades campiona del món de motos offroad.

La propera cita per a Laia Sanz al costat del seu copilot Maurizio Gerini serà ja el Ral·li Dakar, el primer dia de l'any i, novament, a l'Aràbia Saudita. Abans, la barcelonina prendrà part en l'última prova del campionat Extreme I el cap de setmana vinent.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —