Larry King
Per EFE i Redacció
Publicat el 23 de gener 2021

El reconegut presentador estatunidenc Larry King ha mort als 87 anys d'edat en un hospital a Los Angeles, setmanes després que es conegués que havia estat ingressat per la covid-19.

"Amb profunda tristesa, Ora Media anuncia la mort del nostre cofundador, presentador i amic Larry King, qui ha mort aquest matí a l'edat de 87 anys en el Cedars-Sinai Medical Center a Los Angeles", deia un comunicat difós en el compte oficial de Twitter del popular entrevistador.

Encara que la nota no detalla les causes del decés, mitjans locals han revelat que el passat 3 de gener King, qui va néixer a Nova York el 19 de novembre de 1933, romania en un centre hospitalari a Los Angeles ingressat per coronavirus.

"Durant 63 anys i en les plataformes de ràdio, televisió i mitjans digitals, les milers d'entrevistes, premis i elogis mundials cap a Larry són un testimoniatge del seu talent únic i durador com a locutor", diu el comunicat, que recorda que encara que el nom del presentador apareixia en els títols dels seus programes, ell sempre veia als seus entrevistats com "les veritables estrelles".

"Ja sigui que estigués entrevistant un president dels Estats Units -afegeix la declaració-, un líder estranger, un famós, un personatge plagat d'escàndols o un home comú, a en Larry li agradava fer preguntes breus, directes i senzilles. Creia que les preguntes concises generalment proporcionaven les millors respostes i no estava equivocat".

El presentador va aconseguir la fama amb el programa de ràdio "The Larry King *Show", que es va emetre des de 1978 fins a 1994. Després va saltar a la televisió amb "Larry King Live", que es va poder veure en la CNN des de 1985 fins a 2010.

 

 

Tot seguit us oferim un recull d'algunes de les entrevistes més destacades. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —