Els temporers reclamaven un habitatge digne després de l'incendi de les barraques on vivien
Per Redacció
Publicat el 14 d’agost 2020

L'Ajuntament de Lepe va desallotjar ahir al matí, sense previ avís, la seguda de temporers, que fa gairebé un mes que esperen una solució davant del consistori. La intervenció de l'Administració va resultar ser pacífica i va comptar amb l'actuació de Policia Local, Guàrdia Civil i els Serveis Generals de Manteniment i Neteja Viària, tal com informa el Diario de Huelva.

L'associació ASNUCI apunta que el desallotjament va produir-se "sense previ avís i de forma forçada", mentre que la plataforma Solución Asentamientos assenyala que van aprofitar que els temporers es trobaven en la seva hora de resar.

La concentració va sorgir el 17 de juliol, com a protesta pels incendis de les barraques on vivien. Aquest mateix dia va tenir lloc un segon incident a la regió, el tercer a la província. Per aquest motiu, els temporers reclamen una solució per part de les institucions.

L'Ajuntament manté que "seguirà treballant en la recerca de solucions", però recorda que les solucions no seran possibles sense la implicació directa i la assumpció de responsabilitats de les diferents administracions competents, Govern d'Espanya, Junta d'Andalusia, Diputació Provincial de Huelva, així com la col·laboració d'aquells ajuntaments amb un fort sector agrícola", segons informa Huelva Información.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —