Level reprèn els vols entre Barcelona i Nova York
Per ACN
Publicat el 10 de setembre 2020

L'aerolínia de llarg radi i baix cost del grup IAG Level ha anunciat que recuperarà la connexió entre Barcelona i Nova York demà divendres, 11 de setembre, amb una freqüència setmanal. També ho farà IAG Cargo, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La connexió entre les dues ciutats és una de les més destacades de Level, que continuarà utilitzant un Airbus A330-200. D'altra banda, l'aerolínia operarà un vol especial amb Buenos Aires per repatriar ciutadans espanyols i argentins ja que les restriccions a l'espai aeri no permeten operar trajectes regulars. En aquest cas, serà el 16 de setembre, mentre que el trajecte invers serà l'endemà, 17 de setembre.

Des de l'inici de la pandèmia, IAG Cargo ha establert una xarxa de més de 340 vols per setmana exclusivament per a càrrega i ha reconfigurat aeronaus per maximitzar la seva capacitat. D'altra banda, Level ha assegurat que ha adoptat les mesures de prevenció recomanades per prevenir els contagis de la Covid-19 entre els seus passatgers.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —