La plataforma demana una investigació rigorosa i convoca una concentració de rebuig del crim a Barcelona
Per ACN
Publicat el 04 de juliol 2021

LGTBIcat ha condemnat la mort d'un noi gai de 24 anys després de ser apallissat la matinada de dissabte per un grup de joves prop d'una discoteca de la Corunya. A través d'un comunicat, la plataforma ha exigit que es faci una investigació rigorosa "d'aquest episodi d'extrema violència que ha posat fi a la vida del jove gallec". A més, ha demanat a l'Ajuntament de Barcelona i al Govern que es posicionin davant d'aquest fet "tan greu" i que prenguin "mesures de prevenció davant els discursos ideològics que alimenten les accions de violència i d'odi". La plataforma ha convocat aquest dilluns a les vuit del vespre a Barcelona una concentració silenciosa de rebuig del crim i de suport al jove mort després de ser apallissat.

La plataforma també ha exigit a la regidoria de Feminismes i Lgtbi de l'Ajuntament de Barcelona i a la conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat que instin al govern espanyol a adoptar les mesures reparadores del crim i les mesures de prevenció per garantir la protecció del col·lectiu LGTBIQ+.

L'acte de condemna de la mort del jove de la Corunya es farà a les vuit del vespre a la superilla del carrer Parlament amb carrer Comte Borrell, al costat del Centre Lgtbi de Barcelona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —