Desnonament.
Per ACN i Redacció
Publicat el 12 de maig 2021

La convocatòria d'un desnonament al carrer de la Cera de Barcelona ha acabat amb llançaments d'objectes contra els Mossos d'Esquadra i càrregues per part d'aquests. Segons la policia catalana, en arribar al número 40 del citat carrer s'han trobat amb barricades amb contenidors que impedien el pas de la comitiva judicial.

Després d'una tasca de mediació sense resultats, els agents han procedit a retirar els contenidors i les persones concentrades, fent ús en algun moment de la força perquè impedien el pas de la comitiva amb "molta hostilitat", segons fonts policials. Les mateixes han afegit que els han llençat objectes contundents, com fustes, i també ous, cebes i fruita, tant per part dels concentrats com de veïns dels pisos.

Posteriorment, alguns dels concentrats han marxat pel seu propi compte del portal de l'edifici on s'havia de fer el desnonament, mentre que d'altres han mantingut la protesta. Els agents han procedit a retirar-los un per un i han estat identificats i denunciats per desobediència i obstrucció de la justícia.

La Directa ha actualitzat el nombre de detinguts durant el desnonament: dues persones detingudes acusades de llançar "objectes contundents" des del sisè pis de l'edifici i tres persones detingudes per "coaccions".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —