Boba Fett
Per EFE
Publicat el 09 de gener 2022

El personatge de Boba Fett és conegut per a tots aquells seguidors de la saga d'Star Wars, no obstant això, per a les noves generacions és tota una incògnita. Ara Disney ha decidit recuperar al caça-recompenses més temut de tota la Galàxia per explicar-ne la història, i ho farà acompanyat de la mercenària Fennec Shand.


Per als protagonistes de la sèrie, Temuera Morrison (Boba Fett) i Ming-Na Wen (Fennec Shand) va ser tota una sorpresa el que es volgués fer una ficció nova i més que comptessin amb ells com a protagonistes: “No ens esperàvem per a res que anessin a fer una sèrie sobre en Boba perquè era un personatge que havia passat gairebé desapercebut”, apunta l'intèrpret del caça-recompenses a EFE.

Qui afegeix que “ha estat una magnífica sorpresa” tornar a ficar-se en la pell d'aquest personatge. La nova ficció, derivada de la sèrie The Mandalorian, es va anunciar després dels crèdits al final de la segona temporada d'aquesta última i, atès que en aquest lliurament no s'explica què va ocórrer amb Boba Fett, la nova sèrie, produïda per Lucasfilm, ve a resoldre el misteri.

Després d'anys de rumors que Fett tornaria a aquest univers i, després d'una pel·lícula cancel·lada, el caça-recompenses està “rebent el respecte que es mereix amb la seva pròpia sèrie”. Morrison no és aliè a l'univers d'Star Wars, ja que va interpretar Jango Fett a Star Wars: L'atac dels clons i al fill adoptiu de Jango Babaua, en la temporada 2 de The Mandalorian.


“Ara, d'alguna manera, Boba està dirigint el territori de Jabba, i ha assumit un nou rol. Abans, resolia problemes barallant, no tenia paciència. Però, ara, ha de trobar un camí diferent (…). El poder mirar el passat de Boba i poder explicar la seva història des de l'origen ha estat tot un regal”, declara Morrison. Així mateix, afegeix que no li podien haver posat millor companya per travessar la galàxia i "embarcar-me en aquesta mena d'aventures" que la “Reina de Disney” (referint-se a Wen).

Un bandit acompanyat d'una reina

Wen és una consumada actriu estatunidenca que es va guanyar el cor de Disney i la fama posant la veu de Mulan en la pel·lícula d'animació. Després d'això, la casa del ratolí la va contractar per a ficar-se en la pell de Melinda May, una gran agent de S.H.I.E.L.D. en la sèrie de Marvel Agents de SHIELD, durant set temporades. A la galàxia d'Star Wars va entrar-hi amb el paper de la temible mercenària Fennec Shand a The Mandalorian, personatge a qui dona vida també en aquesta nova ficció.


“Disney i jo hem tingut una relació molt llarga i meravellosa. Ha estat una benedicció el treballar tant de temps amb ells. Soc una gran fan, per no dir ‘friki’, de totes les coses de Disney, des de Star Wars fins a Marvel. M'agradaria estar en totes i cadascuna de les franquícies que té Disney, espero que el pròxim sigui Pixar. Soc una acaparadora -fa broma- vull estar en tot”, apunta entre riures.

Sobre el seu personatge, l'actriu descriu Fennec com “una mercenària segura”. “És una solitària, increïblement hàbil, misteriosa i valenta, però crec que després que la van rescatar de la mort d'una manera tan sorprenent, va poder veure la vida de manera diferent. Pel que ara mateix, que embarqués en aventures amb Boba és la seva millor opció”, aclareix.

Set episodis

La sèrie de set episodis narra les aventures del llegendari caça-recompenses Boba Fett i la mercenària Fennec Shand, que naveguen per l'inframon de la Galàxia i tornen a les sorres de Tatooine per reclamar el territori que van governar en el seu moment Jabba el Hutt i el seu sindicat del crim.


Segons les notes de direcció, el productor executiu Jon Favreau es va inspirar per a El llibre de Boba Fett en el temps que va passar mesclant Iron Man al Skywalker Ranch (la instal·lació de postproducció de Lucasfilm).

“Estaven treballant en històries de l'inframon”, explica, “i vaig pensar que la idea de l'inframon i els caça-recompenses era una cosa divertida al que sempre s'al·ludia en les pel·lícules Star Wars, per això vaig decidir fer aquest projecte”, afegeix Favreau.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —