Magalí Sare a l'Acústica
Per ACN
Publicat el 17 d’agost 2021

Les Nits d’Acústica incorpora al cartell d'aquesta edició Magalí Sare amb un concert el 28 d'agost a les 21.00 h a la Plaça Josep Pla de Figueres. També permetrà que més públic pugui gaudir dels grups Ginestà i Di-versiones, que van exhaurir les localitats amb poques hores i l'organització ha optat per ampliar-ne els aforaments.

Concretament, l'actuació de Ginestà es trasllada a la nit de divendres a la Plaça Catalunya, amb el doble d'aforament, i s'oferirà un segon concert de l’Orquestra Di-versiones el mateix dissabte a les 12.00 h del migdia al Teatre Jardí. Els tres espectacles són amb entrada lliure amb reserva prèvia, que es pot adquirir aquest dimarts a partir de les 20.00 h al web del festival.

La segona edició de Les Nits d’Acústica tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’agost. Amb la intenció de respectar l’esperit de l’Acústica, cada dia es realitzaran un mínim de sis concerts simultanis entre els que n’hi ha d’entrada lliure i reserva prèvia i concerts de pagament, tot i que hi ha preu reduït que va dels 6 euros als 18 euros.

La programació compta amb noms com Nathy Peluso, Manel, Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Macaco o Els Pets. L’Acústica també aposta per l’escena emergent, amb la mateixa Magalí Sare, Marcel i Júlia, Ginestà, Joina i els guanyadors del Sona9, Reïna.


Finalment, seguint amb la voluntat de donar suport al talent local, l’Acústica ha realitzat una crida de grups emergents de la ciutat de Figueres. En total s’han rebut més de vint propostes de diferents estils i molta qualitat. Els tres grups seleccionats són Somboits, Entresol2a i Guillola. La programació familiar de l’Acústica, l’Acustiqueta, compta amb Xiula, un dels grups més en forma d’aquesta temporada, i amb els habituals al festival Di-versiones, que faran dos passis.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —