La manifestació de la Diada serà mig presencial i mig virtual
Per Redacció
Publicat el 14 de maig 2020
Temps de lectura 1'

La manifestació de l’11 de setembre d’aquest any serà mixta: mig presencial i mig virtual, segons ha explicat la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en unes declaracions a RAC 1. Paluzie també ha afegit que no hi haurà una gran mobilització a Barcelona com en les darreres edicions sinó que seran concentracions descentralitzades pel territori.

Paluzie ha afirmat que han pensat en aquest model perquè tothom hi pugui participar en el context sanitari actual. "Aquestes fórmules mixtes virtual i presencial són perquè els grups de risc probablement no podran sortir al carrer i d'altres, sí. Mirant de combinar-ho, però que ningú quedi exclòs del fet d’expressar-se i mobilitzar-se aquest 11-S", ha afegit. 

D'altra banda, Paluzie tampoc assegura que la mobilització sigui a les 17.14 hores i garanteix que estarà adreçada també als no independentistes. "De fer valdre aquest activisme, aquesta necessitat de la gent d’expressar-se, però alhora sense renunciar al nostre missatge. La crisi ha evidenciat que des de Catalunya no tenim les eines per fer front a una crisi d’aquesta magnitud, perquè no som un estat, per tant, la independència com una necessitat", ha afegit.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —