Maria Rovira, portaveu de la CUP
Per ACN
Publicat el 04 de setembre 2020

L’Esquerra Independentista organitzarà una manifestació “estàtica" per la Diada de Barcelona, amb totes les mesures adaptades a la situació sanitària.

La mobilització tindrà lloc al passatge Lluís Companys de Barcelona a les set de la tarda, amb accés limitat i vigilant que en tot moment els assistents respectin la distància de seguretat de dos metres i duguin mascareta. A més, el límit d’aforament – que encara no han concretat de quina capacitat és – es controlarà amb l’ús de codis QR.

La CUP i Arran creuen necessari que continuï la mobilització per “capgirar el model davant l’agreujament de la crisi social i econòmica”. En una roda de premsa la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Maria Rovira, ha justificat la manifestació d’enguany com necessari per mantenir “el dret a protesta, que no pot prendre ningú”.

La manifestació reclamarà “un model de serveis públics, de treball segur, de dret a l’habitatge, d’autodeterminació i plena independència per sortir d’aquesta crisi”.

A banda d’aquesta convocatòria, l’Esquerra Independentista farà una manifestació juvenil a les 10:30 del matí pel carrer Ferran de Barcelona. També preparen actes polítics a Lleida, Reus i Girona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —