Cartell de 'Mediterráneo', la nova pel·lícula del director barceloní Marcel Barrena.
Per ACN
Publicat el 17 d’agost 2021

El director de cinema barceloní Marcel Barrena estrenarà la seva última pel·lícula, 'Mediterráneo', al 69è Festival de Cinema de Sant Sebastià. El film es projectarà com a estrena mundial a la Gala RTVE, que es farà el 23 de setembre al Teatro Victoria Eugenia de la ciutat basca i comptarà amb l'equip artístic del muntatge.

Així, hi seran Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner, protagonistes de la pel·lícula. El film inspirat en l'origen d'Open Arms arribarà als cinemes el pròxim 1 d'octubre. A banda, el certamen també estrenarà mundialment 'Érase una vez en Euskadi', l'òpera prima del director Manu Gómez.

'Mediterráneo' és una història sobre el drama migratori narrat des del punt de vista dels qui lluiten per salvar vides al mar. De fet, la pel·lícula s'inspira en el viatge que van emprendre l'any 2015 dos socorristes de Badalona, Òscar Camps i Gerard Canals, fundadors d'Open Arms, després de veure la fotografia publicada a la premsa d'arreu del món d'Aylan Kurdi, un nen sense vida a la riba del Mediterrani.

                       

El rodatge del film es va fer el 2020 entre Lesbos, Atenes i Barcelona. Prèviament, durant quatre anys el realitzador va estar treballant amb la guionista Danielle Schleig per documentar-se i investigar sobre el terreny. El film compta amb la participació de Televisió de Catalunya i RTVE i amb el finançament de l'ICAA i l'ICEC.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —