Djocovid
Per Redacció
Publicat el 14 de gener 2022

El culebrot del cas Djokovic sembla que de moment està lluny d'acabar. Com que no s'ha vacunat, condició indispensable per entrar al país, el tenista serbi va arribar a Austràlia el 5 de desembre per disputar l'Open amb una exempció mèdica. Malgrat això, les autoritats duaneres li van denegar el visat i va ser retingut al seu hotel de Melbourne fins que es dictés una solució.

En els últims dies han aparegut noves informacions, com que podria haver falsificat els resultats d'una PCR, que hauria concedit una entrevista malgrat haver donat positiu i que no hauria declarat una curta estada a Espanya. Més enllà d'aquestes notícies, a les xarxes han aparegut un munt de mems que satiritzaven la situació del tenista serbi, rebatejat per alguns amb el nom de Novax Djocovid. A continuació, alguns dels millors:

Algunes de les bromes més recurrents han estat aquelles que, aprofitant-ne la gran semblança, relacionaven el nom del tenista amb el virus.

Els usuaris també s'han recordat dels dos rivals històrics de Djokovic: Federer i Nadal. 

Fins i tot algunes grans empreses, com Ryanair, han satiritzat la situació. 

El futur de Djokovic està ara mateix en mans del ministre Bob Hawke, que haurà de decidir si el tenista pot participar en l'Open d'Austràlia, que se celebrarà entre el 17 i el 30 de gener.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —