- vídeos -
Portada single xFaVoR
Per Martí Pernia
Publicat el 29 de juny 2023

Després d'un gran recorregut muscial com a compositor d'Itaca Band, on va produir cançons com Temerario i Apropa't, el cantant català s'estrena ara en solitari amb el single 'xFaVoR'. Un viatge que va decidir empendre abans de la pandèmia, quan es va desvincular del grup per iniciar la seva pròpia carrera musical.

Mercader exposa en la cançó "el moment en què una relació amorosa comença a torçar-se", on l'artista percep que "els bons moments i els dolents fluctuen massa de pressa i amb excessiva freqüència", diu en una nota de premsa.

El videoclip es va estrenar ahir. Així mateix, el single estarà disponible per totes les plataformes a partir d'aquest divendres.

El single 'xFaVoR' és l'inici del seu nou projecte personal, un nou àlbum, el del seu debut, que s'estrenaria a finals d'any, i que portaria el nom de Patología. Precisament, amb aquest títol, Mercader vol fer un joc de paraules; per una banda, l'element del 'pato'(l'ànec), i, per altra banda, la denúncia de l'homofòbia present encara a finals dels anys 80': "El que hauria de ser una patologia és l'homofòbia, el racisme, la misogínia...", assenyala l'artista.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —