El Mercat Audiovisual de Catalunya celebrarà gran part d'aquesta edició en línia
Per ACN i Redacció
Publicat el 19 de setembre 2020

El Mercat Audiovisual de Catalunya 2020 tindrà una edició majoritàriament no presencial, adaptada a les circumstàncies actuals. L’evolució de la situació sociosanitària ha determinat el format de la 21a edició del MAC, que se celebrarà el dimecres 11 de novembre, amb continguts en directe i també preenregistrats que podran seguir-se a distància. L'objectiu, segons els organitzadors, és "el de celebrar el millor certamen possible i amb les màximes garanties de seguretat". 

El programa d’enguany presenta una quinzena de sessions que giren al voltant de qüestions com la creixent desmaterialització dels estudis de ràdio i televisió; l’operativitat a distància a l’era post-covid o les noves oportunitats que ofereixen els podcasts d’informació als mitjans locals.

La Xarxa Audiovisual Local tindrà un espai reservat, a través de la presentació d’un estudi que avalua l’impacte de la televisió local, així com de les conclusions del Pla Estratègic 2020-2022 que han elaborat.

Les activitats paral·leles inclouran una nova edició del taller de narrativa transmèdia i una conversa amb l’artista visual Daniel G. Andújar, en el marc de la col·laboració entre el MAC i el Panoràmic, el festival dedicat al cinema, la fotografia i les arts visuals.

El certamen es clourà amb el lliurament dels Premis de Comunicació Local en la seva nova etapa, un acte que també serà retransmès de forma virtual. 

Una fira amb participació gratuïta

Enguany, el MAC no desplegarà el tradicional àmbit de fira, amb presència d’espais expositius, demostracions d’innovacions tecnològiques i zona de presentació de productes i serveis. En conseqüència, el MAC 2020 reformula les condicions de participació per continuar recolzant empreses, mitjans i professionals. Per fer palès aquest suport, enguany la participació a Fira MAC serà virtual i amb algunes modalitats gratuïtes.

L’objectiu rau en “potenciar la dimensió empresarial i el posicionament de marques a través de tots els canals de comunicació del certamen”, expliquen els organitzadors. A més, Fira MAC amplia el ventall i també s’obre a la participació d’organitzacions professionals, entitats, centres de formació i a tots aquells agents relacionats amb el món audiovisual que vulguin donar a conèixer la seva activitat.

Cal saber que la data límit per contractar la participació a Fira MAC és el divendres 9 d’octubre de 2020.

Per a més informació sobre el mercat Audiovisual de Catalunya, consulteu-la aquí.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —