Les novetats de Mercedes Benz a l'Automobile de Barcelona, una aposta per l'electrificació
Per Paula Bernabeu
Publicat el 01 d’octubre 2021

Dos anys després, l'Automobile Barcelona ha obert les portes sota el lema "tornem amb il·lusió". I és que després del fet que aquesta cita es veiés, fins a dos cops, retardada per culpa de l'arribada de la Covid-19, la indústria automobilística torna a la capital catalana per presentar les últimes novetats, la seva majoria nous models elèctrics. Ha estat el cas de Mercedes Benz.

La marca alemanya ha apostat totalment per l'electrificació i la sostenibilitat. Dels 15 cotxes que es poden trobar a l'estand de les diferents marques de la companyia ( Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG y smart) tots són vehicles elèctrics o híbrids endollables, apostant fortament per la sostenibilitat, tal com van anunciar fa uns mesos. D'aquests 15 models, 14 són diferents i se'n poden trobar 4 primícies, el nou EQS, el EQB, el Classe C PHEV i el Classe S PHEV.

"Construir un futur sense emissions" és l'objectiu a partir d'ara de la marca, ha fet constar en la presentació pública Ronald Shell, director de Mercedes a Espanya. Amb la fita de l'"electric first" assolida, Shell explica ara que el següent pas és aconseguir l'"electric only" .

El nou AMG GT Black Series presenta un aleró posterior ajustable per la seva aerodinàmica i fer-ho precís i ràpid en les corbes. 

Un altre aspecte a destacar és que no hi ha comerciants. A cada cotxe s'hi troba un codi QR amb el qual el client interessant pot accedir a un 'showroom' virtual, on els professionals de Catalunya de la marca, connectats remotament, podran ajudar en tot el que necessiti el client. 

Per als amants de la competició i dels cotxes de carrera, Mercedes ha presentat també el Mercedes-AMG GT Black Series, un cotxe totalment esportiu, "d'un cotxe de carreres a un cotxe de carretera" així ho ha descrit Gonzalo Medem, director de comunicació corporativa de Mercedes-Benz Espanya.

Vista frontal del AMG GT Black Series

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —