Mossos a la Meridiana
Per Redacció
Publicat el 06 de juny 2020

La represa, fa pocs dies, dels talls a l'avinguda Meridiana de Barcelona, per exigir l'alliberament dels presos independentistes, va acabar ahir amb tensió entre els manifestants i la policia, que va retenir un manifestant i un fotoperiodista.

Els Mossos d'Esquadra van desfer el primer tall i va ser aleshores quan un subinspector del cos va protagonitzar una picabaralla amb una manifestant, a qui va acabar perseguint.

Alguns manifestants van acusar el subinspector d'haver agredit la dona manifestant i es va generar un estira i arronsa d'acusacions, com es pot veure en aquest vídeo, i que va acabar amb la detenció d'un jove (vegeu-ne també la seqüència fotogràfica).

 

 

 

 

En aquest mateix moment, el fotoperiodista Xavi Hurtado, amb braçalet i acreditat com a periodista, també va ser detingut.

Els fets, explicats per ell mateix, en aquest fil:

 

 

Els manifestants, entre els quals hi havia Roger Español, el jove saxofonista que va perdre un ull per l'impacte d'una pilota de goma en el referèndum de l'1 d'octubre de 2017, van fer un segon tall a la Meridiana minuts després. Els mossos van tornar a actuar, en aquest cas sense incidents importants i sense detencions.

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —