Meritxell Neddermann, Joan Masdéu i Maria Jaume encapçalen el cartell de l'11è Música Sota les Estrelles al Montsec
Per ACN
Publicat el 25 d’agost 2021

L'11a edició del cicle Música Sota les Estrelles, que se celebrarà entre setembre i desembre al Parc Astronòmic del Montsec (PAM), comptarà amb les actuacions de Maria Jaume, Joan Masdéu, Frayssinet-González Gipsy Swing i Meritxell Neddermann. La iniciativa combina espectacles musicals d'artistes emergents catalans amb una visita al Parc Astronòmic.

Els concerts, que seran en dissabte, es complementen amb l'observació del cel al Parc de Telescopis. Cada artista o grup ofereix dues sessions el mateix vespre. Les entrades ja estan disponibles al web parcastronomic.cat a 20 euros cadascuna. El cicle, organitzat pel PAM, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Ilerdencs, suma més de 9.000 espectadors en les deu edicions celebrades fins ara.

El Parc Astronòmic del Montsec acollirà de setembre a desembre un nou cicle de concerts Música Sota les Estrelles Aquesta activitat, ja molt consolidada en la programació del PAM, és un dels incentius que ofereix el parc als visitants juntament amb les propostes diürnes i nocturnes en plena natura per a escoles, universitats, famílies i aficionats a l'astronomia.

Música Sota les Estrelles és un concert mensual que contribueix a la projecció de grups i cantautors catalans en un espai únic i insòlit com és l'Ull del Montsec, un planetari digital amb una cúpula de 12 de metres de diàmetre i una paret frontal que s'obren completament i que permeten gaudir de la música sota les estrelles, enguany de la mà de Maria Jaume (18 de setembre), Joan Masdéu (9 d'octubre), Frayssinet-González Gipsy Swing (6 de novembre) i Meritxell Neddermann (4 de desembre).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —