Vehicle de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat a la plaça Espanyola, a la Torrassa
Per ACN
Publicat el 12 de juliol 2020

La xifra de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ha tornat a pujar en les darreres hores en gairebé un 20%. Ara se situa en 105 hospitalitzats, 16 més que ahir, segons ha informat el Departament de Salut. En concret hi ha 61 persones ingressades a l'Arnau de Vilanova (54 en planta i 7 a l'UCI), 5 al Santa Maria -totes elles a l'UCI- i 39 en altres centres de la Regió Sanitària -12 més que dissabte-. Pel que fa a les UCI, ara ja són 12 els pacients que s'hi troben.

L'Arnau de Vilanova ha incrementat el volum d'ingressos en planta de 51 a 54. A altres centres hospitalaris de la regió han augmentat en 12 les persones ingressades amb coronavirus, cap d'ells al Santa Maria. És tracta d'un augment destacable ja que mentre que divendres i dissabte els ingressos en planta en altres centres sanitaris de la Regió Sanitària de Lleida s'havien mantingut en 27, aquest diumenge ja en són 39.

D'altra banda, des de l'1 de juliol, les altes acumulades a l'Arnau són 49, tres més que ahir, mentre que al Santa Maria n'hi ha una, les mateixes que en l'últim balanç.

Mesures preventives al Barcelonès

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha tancat les pistes esportives a l'aire lliure per evitar contactes que facilitin la propagació de la Covid-19, segons han confirmat fonts municipals. El consistori ha pres aquesta decisió després que en l'última setmana s'hagi passat de 30 casos confirmats a més de 100 a la segona ciutat de Catalunya.

A més, els pròxims dies es posarà en marxa una comissió de seguiment de la covid-19 a la ciutat amb presència de representants de l'Ajuntament i de la Generalitat. L'alcaldessa, Núria Marín, va alertar ahir d'aquest "rebrot" a la ciutat, amb casos concentrats sobretot als barris de la Torrassa, Collblanc i la Florida. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —