Messi emocionat després de la seva intervenció
Per Redacció
Publicat el 08 d’agost 2021

El davanter argentí Lionel Messi ha comparegut en una conferència de premsa, a l'Auditori 1899 del Camp Nou, per explicar la seva versió sobre la no continuïtat en el conjunt blaugrana.  Ho ha fet davant dels seus companys d'equip i els ex-jugadors del F.C.Barcelona, Carles Puyol i Xavi Hernàndez.

Messi ha assegurat, entre llàgrimes, que "no estava preparat per marxar", i que és "un pas molt difícil", "després de tants anys i d'haver fet la vida aquí". També ha afirmat que "tot i estar uns anys fora", tornarà, ja que "Barcelona és casa nostra i, així els he promès als meus fills". El davanter ha apuntat que "tant de bo pugui tornar a aquest club algun dia".

El crack argentí ha insistit en què "volia quedar-se", tot i que "l'any passat no volia" i que ell "ha fet tot el possible per quedar-se". Assumeix que és un "canvi difícil, que cal assimilar", però "cal arrencar una altra vegada i, ens hi adaptarem".

Sobre el seu futur, ha dit que "no hi ha res tancat amb el PSG", però sí que és veritat que estant parlant, ja que "hi ha diversos clubs interessats".

Per què no continua?
El comiat de Messi, tanmateix, no ha servit per esbrinar per què el jugador no continuarà al Barça. Si bé el president Joan Laporta va adduir motius econòmics i estructurals que feien inviable la seva inscripció a la Lliga, el jugador ha deixat un missatge críptic: "No sé si el club ha fet tot el possible perquè em quedi, jo sí he fet tot el possible". Adéu al millor jugador de la història sense saber-ne els motius reals.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —