Messi
Per Redacció
Publicat el 06 d’agost 2021

El Barça acaba d'anunciar que Leo Messi "no continuarà vinculat" club. En un breu comunicat publicat a les xarxes, el Barça afirma que "malgrat haver-se arribat a un acord entre el FC Barcelona i Leo Messi i amb la clara intenció de les dues parts de signar un nou contracte en el dia d'avui, no es podrà formalitzar a causa d'obstacles econòmics i estructurals (normativa de LaLiga espanyola)."

El comunicat diu que "les dues parts lamenten profundament que finalment no es puguin complir els desitjos tant del jugador com del Club".

​​​​El comunicat, íntegre:

"Malgrat haver-se arribat a un acord entre el FC Barcelona i Leo Messi i amb la clara intenció de les dues parts de signar un nou contracte en el dia d'avui, no es podrà formalitzar a causa d'obstacles econòmics i estructurals (normativa de LaLiga espanyola).

Davant d'aquesta situació, Lionel Messi no continuarà lligat al FC Barcelona. Les dues parts lamenten profundament que finalment no es puguin complir els desitjos tant del jugador com del Club.

El Barça vol agrair de tot cor l'aportació del jugador a l'engrandiment de la institució i li desitja el millor en la seva vida personal i professional."

El Barça s'ha limitat a publicar aquest comunicat de 12 línies, en què assenyala la Lliga com a principal obstacle, sense cap més explicació. Això sí, ha publicat aquest vídeo d'agraïment a Messi, donant per fet que la decisió és irreversible.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —