Vergés
Per ACN
Publicat el 21 d’agost 2020

El Departament de Salut endureix les mesures preventives per la Covid-19 a Reus, més restrictives que les de Barcelona i Figueres. L’aforament als bars (tan a l’interior com a l’exterior) i esdeveniments culturals i esportius es limita al 50%, i el de les cerimònies religioses, al 33%. A més, queden prohibides les trobades de més de 10 persones.

La Consellera de Salut, Alba Vergés, ha fet una crida a la ciutadania, instant a que només se surti per allò “estrictament necessari”. “Només tenim quinze dies per rebaixar l’activitat de tot el país”, ha afirmat.

La Consellera també a demanat a l’Estat que prengui mesures que són competència del govern espanyol, com baixes i conciliació laborals, atenció als fills i a persones dependents, etc., perquè les persones infectades puguin complir les aïllaments.

A Reus la taxa d’incidència del virus s’ha multiplicat per cinc, motiu pel qual les restriccions, especialment les relatives a l’aforament de terrasses i a les reunions, són més dures que a Barcelona o Figueres.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —