Nou podcast de Michelle Obama
Per Redacció
Publicat el 30 de juliol 2020

L’exprimera dama dels Estats Units s’endinsa en el món de les narracions auditives amb The Michelle Obama Podcast, que ja està disponible a Spotify. “Per fi tinc temps per respirar”, explica Obama a la introducció del programa. La demòcrata vol utilitzar aquest temps per conversar amb el seu cercle més íntim sobre “les relacions a la nostra vida que ens fan qui som”. Alguns dels convidats d'aquesta primera temporada seran la doctora experta en salut fememina Sharon Malone, el presentador i humorista Conan O'Brien i la mare de la pròpia Michelle Obama, Marian Robinson.

El primer capítol compta amb la col·laboració del marit de Michelle i expresident dels Estats Units, Barack Obama. Junts conversen sobre les responsabilitats envers la comunitat i ho combinen amb històries personals i reflexions socials i polítiques. Tots dos expliquen com va ser la seva infantesa i joventut com dues famílies afroamericanes d'origen humil. Michelle Obama també menciona com va ser la seva experiència a Harvard i les primeres cites amb Barack, un repàs de la seva vida abans del casament. 

"Una de les raons per la qual em vaig enamorar de tu és perquè et guies pel principi que som responsables de cuidar els germans i germanes dels altres", diu Michelle a Barack. L'exprimera dama explica que just graduar-se a Harvard, Barack "estava fugint dels diners" per implicar-se amb la seva comunitat. "Comunitat" és la paraula clau del capítol on Michelle incideix en la importància que tenien la resta de famílies del barri quan ella estava creixent. "Hi havia pares i mares que podien estar implicades a l'escola, però que sabien que moltes altres no ho podien fer perquè havien de treballar". "Algunes mares com la meva s'ocupaven dels nens de tot el barri".

Pots escoltar l'episodi sencer en anglès aquí: 

La productora dels Obama

El podcast és el primer programa que sorgeix d’un contracte entre Spotify i Higher Ground, la productora de Barack i Michelle Obama. Segons l’acord, l’empresa produirà una sèrie de podcasts exclusius per la plataforma d’àudio i alguns d’ells comptaran amb la veu de la parella. 

Higher Ground no només es dedica als podcasts. La productora ha creat ja tres documentals per a Netflix. Un d’ells, American Factory, va guanyar l’Oscar a millor documental pel relat dels treballadors d’una fàbrica americana comprada per un milionari xinès. L’última estrena audiovisual de la productora també té com a protagonista a Michelle Obama. En aquella ocasió, la càmera la seguia en la gira de promoció del seu llibre La meva història, que segons el The New York Times, va ser redactat per un escriptor fantasma.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —