XboxS
Per Redacció
Publicat el 09 de setembre 2020
Temps de lectura 3 minuts

Dies després que es filtrés el nom de la nova consola de Microsoft, el comandament i ahir, imatges inèdites, Microsoft no ha pogut aguantar la pressió i ahir va fer oficial la presentació de la seva nova Xbox Serie S, que costa 299€. La companyia nord-americana ha comunicat a Twitter que amb "un rendiment d'última generació és la Xbox més petita de la història" i que en donarà més informació "aviat".

L'empresa no n'ha donat més detalls sobre les seves especificacions tècniques però pel seu disseny es veu que és molt prima i que no té suport físic de discs, només compta amb el suport digital i per tant, els jocs s'hauran d'adquirir a través de la tenda en línia Xbox.

Microsoft ha estat la primera a destapar el preu oficial i els noms dels seus nous productes, primer del comandament i després de la consola, avançant-se així a Sony i a PlayStation 5, després que es fessin moltes estimacions basades en diferents rumors.

La germana gran
La gamma alta de la Xbox Series S serà la Xbox Serie X, que tot apunta que serà bastant més potent. Microsoft assegura que ambdues tindran el mateix catàleg de jocs disponible i que les diferències es limitaran a l'apartat gràfic dels jocs: hardware més fort i millor resolució. S'haurà d'esperar que Microsoft reveli les especificacions tècniques d'ambdós productes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —