LoveHeartNature
Per Redacció
Publicat el 05 d’octubre 2020

El Drone Photo Awards és la competició mundial més important de fotografies aèries i de vídeo. Forma part dels Siena Awards, premis dedicats a diversos gèneres fotogràfics que de manera deliberada no volen ser comparats amb la fotografia tradicional.

Us oferim un recull de les imatges guanyadores en cada una de les categories.

Fotografia de l'any

El cor d'amor de la natura, per Jim Picot. A l'hivern, un tauró intenta atrapar salmons i fa que el banc de peixos formi un cor.

Urbà

Estructura alienígena a la Terra, de Tomasz Kowalski. A vegades necessitem canviar la perspectiva per sentir la força de l'estructura d'una manera més forta del que havíem pensat.

Vida salvatge

On viuen les garses, per Dmitrii Viliunov. Aquests ocells niuen al capdamunt de grans arbres. Amb drons es pot copsar.

Esport

Al mar, per Roberto Corinaldesi. Una vista aèria dels nedadors, on el mar esdevé refugi.

Gent

Terra gelada, per Alessandra Meniconzi. Les temperatures de trenta graus sota zero a l'estepa euroasiàtica poden ser brutals. Però la vida no s'atura.

Natura

Balena gris juga empenyent turistes, per Joseph Cheires.  Els darrers tres anys aquesta balena havia estat jugant amb els vaixells.

Abstracte

El ressorgiment del Fènix, per Paul Hoelen.  L'ocell que reneix de les cendres simbolitzat amb un procés de regeneració a la zona minera de Lake Owens.

Vida sota la Covid-19

Bandera negra, per Tomer Appelbaum. Milers de israelians mantenen la distància social mentre protesten contra el primer ministre Netanyahu a la plaça Rabin.

Casaments

Núvia tropical, per Mohamed Azmeel.

Sèries

Mars buits i costes plenes, per Srikanth Mannepuri.

Vídeo

Bachir Moukarzel

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —