Mira lo que has hecho: temporada 3
Per ACN
Publicat el 06 de maig 2020

Mira lo que has hecho, sèrie creada per Berto Romero i produïda per Movistar+ i El Terrat, torna al juny amb la seva tercera i última temporada, que tindrà sis capítols i estarà de nou protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte. Aquesta sèrie recrea l’experiència de la paternitat de l’actor i humorista català des d’un vessant proper i íntim, que en les dues temporades anteriors va tensar la comèdia de la quotidianitat familiar amb algunes bufetades dramàtiques.

 

En aquesta nova temporada, els fills d'en Berto i la Sandra han crescut i, per tant, els problemes de la convivència familiar i els obstacles que es vagin trobant com a parella seran nous. Romero, en declaracions a l’ACN, va considerar que és “la temporada més ambiciosa” de les tres pel que planteja i per la dificultat del rodatge que es va allargar unes 11 setmanes.

El director de la tercera temporada, Javier Ruiz Caldera, va especificar que tenien clar que havia de ser una sèrie dividida en tres parts i que, per tant, aquests sis capítols tancaran les aventures i desventures de la paternitat de Romero. Al marge de l’humorista i de la seva parella a la ficció, Eva Ugarte, també hi participen Jordi Aguilar, Anna Carreño, Carmen Esteban i Inma Sancho amb la incorporació especial de Clara Segura en el paper de Daniela.

Esperem que Mira lo que has hecho tanqui aquesta història en clau d’humor sobre la paternitat en la línia de les dues temporades anteriors, amb aquesta aposta autobiogràfica que va agradar tant a la crítica cultural.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —