Pau donés
Per ACN
Publicat el 11 de desembre 2020

Jarabe de Palo ha publicat a les xarxes el videoclip de la cançó "Misteriosamente hoy", amb imatges gravades durant els últims dies de vida de Pau Donés. En aquest es veu el cantant passejant per la muntanya amb el seu gos Fideos.


Abans de morir, Donés va deixar un text que feia referència a aquest videoclip i en el qual deia: "Simplement m'agradaria fer un vídeo en què se'm vegi amb el meu gos Fideos, junts passejant per la muntanya, rebolcant-se sobre l'herba, gaudint del cel infinit, de sol, de la natura que ens envolta, gaudint del moment, sense pensar en res... simplement això, sense més, Fideos, jo i la muntanya... aconseguir transmetre aquesta sensació em faria feliç". Segons ha informat la discogràfica Tronco Records, els seus companys han volgut fer realitat el seu desig fent-li un homenatge pòstum. 

"Misteriosamente hoy" és el segon senzill del disc "Tragas o escupes", el primer llançament va ser "Eso que tú me das", en el qual apareixia amb la seva filla, tot just uns dies abans de morir. Aquesta segona peça és un tema optimista sobre la importància de viure i morir en pau, en què Donés canta a la calma, l'harmonia i l'equilibri.

Pau Donés, líder de Jarabe de Palo, va morir el passat 9 de juny als 53 anys d'edat, després d'una llarga batalla contra el càncer, i va deixar com a llegat un últim disc, "Tragas o escupes".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —