Misteris, xupa-sangs, broma fàcil i xafardejos
Publicat el 21 de novembre 2020

Què faríem sense sèries? Hauríem sobreviscut a un confinament sense poder fer binge-watching? L'únic problema és que, en temps de coronavirus, les sèries et duren dos dies. Però no pateixis, una setmana més, aquí tens algunes propostes per engolir capítols sense miraments. Que la festa no s'aturi i les crispetes no deixin d'esclatar! Ara que comença el fred, agafa la manta, demana una pizza o el que sigui, i gaudeix d'una nit de toc de queda acompanyant-te dels millors personatges i històries. Això sí, tria bé, segons la teva manera de ser o el pla pot acabar sent un gran desastre.

La mamarratxa: The Vampire Diaries (8 temporades a HBO)

Sang directament de la vena, que és la millor, aquest és l'aliment dels protagonistes de la sèrie: els vampirs. L'Elena Gilbert no hauria imaginat mai que enamorar-se del nou noi de l'institut canviaria completament el curs de la seva vida. Una millor amiga amb dots especials, uns germans amb ullals molt esmolats. Un món que combina la normalitat de la vida d'estudiants d'institut amb les normes que regeixen l'equilibri de la natura. Qui sap si existiran entre nosaltres homes llop, bruixes, vampirs, i tota mena d'éssers i històries mitològiques inimaginables? Una sèrie plena d'aventures, misteris i un no parar de girs de guió.

El millor: tots els temes que s'obren es tanquen.

El pitjor: cal estar atent per no perdre el fil.

 

El precoç: The Fresh Prince of Bel Air (6 temporades a Netflix)

Una sèrie de 1995 que mai deixarà de generar riallades. En Will Smith i la seva manera despreocupada de viure la vida són una dosi d'energia positiva per a qualsevol. Des d'un barri de Filadèlfia, es trasllada a la mansió de la seva tieta a Bel Air capgirant completament la vida de tots els habitants de la casa. El cosí friki, la cosina fashion, la cosina petita i els tiets estirats. Peripècies a cop de clic i en episodis de 20 minuts!

El millor: ras i curt.
El pitjor: amb alguns estereotips una mica antics.

 

La cotilla: Gossip Girl (6 temporades a Netflix)

Si ets d'aquelles que necessita saber en cada instant què està passant en la vida de tothom, que t'agrada tenir controlat l'entorn i saber els secrets més obscurs de tots, aquesta és la teva sèrie. A través d'una web que tots els adolescents rics del barri més elegant de Manhattan segueixen, la Reina Cotilla publica els cotilleos més sucosos de tothom. Però, a vegades, rebel·lar els secrets més ben guardats pot canviar la vida de tothom.

El millor: rius, plores, t'enfades i t'enamores. Ho té tot.

El pitjor: el reflex d'una societat amb valors molt qüestionables.

 

El que es creu Sherlock Holmes: Orphan Black (5 temporades a Netflix)

I si avui et creuessis amb una persona idèntica a tu? El dia que la Sarah presencia el suïcidi d'una dona, el seu món mai no tornarà a ser el que era. Resulta que és la seva doble, una dona idèntica a ella de cap a peus. La Sarah suplanta la seva identitat: llar, comptes bancaris, amistats, tot sense saber on s'està ficant. Clons, experiments enrevessats, dolents i bons. Conspiració, misteri i una història tan imprevisible com sorprenent.

El millor: una sèrie que desperta la ment però...

El pitjor: dorm en algun episodi, que es fa una mica massa llarg.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —