Play The Game presenta el seu tribut a Queen al Nits del Fòrum en una nit esgarrada per la tempesta
Publicat el 07 de setembre 2020

La veritat és que Play The Game, un dels tributs a la banda britànica Queen més coneguts d'Europa, ho tenien fàcil perquè el seu concert d'ahir al Nits del Fòrum fos tot un èxit. Un escenari davant del mar, una banda que funciona com un rellotge suís, un cantant capaç d'entonar els mateixos aguts que Freddie Mercury, un públic motivadíssim molt diferent al que acostuma a freqüentar el Primavera Sound i un repertori estel·lar que triomfaria a qualsevol part del planeta.

No calia que ho fessin perfecte ni que oferissin l'espectacle de la seva vida, perquè la premisa ja feia el pes a qualsevol: poder veure Queen en directe sense realment poder veure Queen en directe. Així doncs, es tractava d'un èxit anunciat. El que sí que hagués calgut, però, és que el cel no decidís trencar-se sobre Barcelona a mig concert, convertint el xou de "Play The Game" en la banda sonora perfecta d'una tempesta ferotge. 

He crescut sentint els meus pares explicar com d'increïble va ser el concert de Queen de l'u d'agost de 1986 al Miniestadi. Sempre he sabut que jo mai els podria veure en directe, però suposo que esperava que el concert d'ahir fos una mena de placebo que aconseguís adormir el meu desig irrealitzable. Les grades estaven mig buides i primer el vent, i després la pluja, van complicar poder gaudir del tros de concert que sí que es va poder celebrar, però cantar, vam cantar. 

El concert va arrencar amb alguns èxits com "Tie Your Mother Down" o "Bohemian Rhapsody", que el públic va acompanyar amb les llums dels seus telèfons i entonant els mítics "mama, uh". Després les van seguir "Radio Ga Ga", "Under Pressure" i "Another One Bites The Dust", molt aplaudida pels assistents. Els primers acords d'"I Want To Break Free" van acabar d'animar el públic, que va veure amb il·lusió com el vent donava una mica de treva. La calma, però, va durar poca estona.

"A Kind Of Magic" va acompassar les primeres gotes de pluja que aviat es va convertir en tempesta tropical. La majoria del públic es va aixoplugar sota els grans porxos del Fòrum, tot i que els espectadors de les primeres files ho van fer sota el sostre de l'escenari. No sé si va ser màgia, com deia la cançó, o una decisió presa en el moment, però l'última cançó que van poder interpretar Play The Game, paradoxalment, va ser "The Show Must Go On"

Així, grans èxits com "Don't Stop Me Now" o "We Will Rock You", entre molts altres, van quedar fora del repertori d'un concert que només es va poder dur a terme fins la meitat. Si bé el record de l'espectacle d'ahir segurament quedarà estroncat a causa de la tempesta per la majoria d'assistents, que van quedar empapadíssims, allò que segur seguirà sonant malgrat el mal temps són els èxits de Queen arreu del món. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —