- vídeos -
El canvi climàtic ens pot semblar aliè; un fenomen llunyà en el temps i l’espai. Incendis a Austràlia o el desgel a l’Àrtic
Per Marina Alaminos , Laia Coronado i Raül Martínez
Publicat el 25 de març 2021

El canvi climàtic ens pot semblar aliè; un fenomen llunyà en el temps i l’espai. Incendis a Austràlia o el desgel a l’Àrtic. Però el cert és que no cal anar gaire lluny per a veure els efectes que provoca al nostre territori i que ja són qualificats d’emergència climàtica. A Catalunya, el Montseny és un dels termòmetres naturals que permeten mesurar amb precisió la salut del medi ambient. 

L’augment de les temperatures provoca un desplaçament dels arbres del massís a cotes més elevades. I també el tritó del Montseny, una espècie única i en perill d’extinció, experimenta els efectes del canvi climàtic. En parlem amb Martí Boada, científic ambiental; Fèlix Amat, investigador del Museu de Ciències Naturals de Granollers i membre del Life Tritó Montseny; Joan Baixas, activista per lal ILP Montseny, i Mercè Rius, Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —