Mor l'economista i expresident de Justícia i Pau Arcadi Oliveres als 75 anys
Per ACN
Publicat el 06 d’abril 2021

L'economista i expresident de Justícia i Pau Arcadi Oliveres ha mort aquest dimarts als 75 anys, segons ha confirmat la seva família al web creat per acomiadar-se d'ell.

Defensor de la teoria econòmica del decreixement i autor de nombroses obres de divulgació sobre les relacions entre nord i sud, el comerç internacional, el deute extern o l'economia de defensa, Oliveres havia col·laborat amb diferents moviments socials cristians.

L'any 2013 va crear, al costat de la monja Teresa Forcades, la plataforma per la independència Procés Constituent amb la qual preveia presentar-se a les eleccions al Parlament.

Al febrer es va fer públic el greu estat de salut d'Oliveres i la família va obrir el portal, que ha recollit més de 7.000 missatges.

En les darreres hores ha circulat per les xarxes aquest emotoiu vídeo de fa un mes i mig en què Tortell Poltrona visita Arcadi Oliveres i és capaç de fer broma, amb sagacitat i tendresa alhora, sobre la mort. Diu que, lògicament, ens arribarà a tots. Acabat el monòleg, Oliveres i tots els presents aplaudeixen. Vegeu-lo aquí:

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —