El ballarí Arnau Galindo | ACN
Per ACN
Publicat el 23 d’octubre 2021

Arnau Galindo, un ballarí de Gavà (Baix Llobregat) de 27 anys, va morir dissabte a la tarda en un accident de trànsit a l'Aràbia Saudita, segons han informat fonts de l'entorn familiar de la víctima. Al mateix accident, van morir quatre ballarins més, de nacionalitat italiana. Tots cinc, al costat de quatre persones més, feien una excursió pel desert en un cotxe que va bolcar. Les altres quatre persones, dos ballarins més i dos guies, van sobreviure. Els dos guies són a la presó. El jove havia viatjat a Riad, la capital del país, contractat per una empresa italiana per a un espectacle. Tenia un contracte per a dues o tres setmanes i havia de tornar a Barcelona aquest divendres. La família espera ara la repatriació del cadàver.

Galindo i els altres sis ballarins van aprofitar que lliuraven el dissabte per llogar una excursió pel desert. Les causes de l'accident són encara desconegudes per l'entorn familiar, que no ha rebut cap informació de les autoritats saudites.

La notícia ha causat gran commoció a Itàlia, atès que les altres quatre víctimes eren ballarins del país transalpí. En tenir coneixement del succés, la família es va posar en contacte amb l'ambaixada espanyola a Riad, però segons ha explicat a l'ACN Estefania del Pino, amiga de la família, es van sentir "desemparats" per l'atenció del personal de l'ambaixada a diferència, diu del que ha passat amb l'ambaixada italiana i les víctimes d'aquella nacionalitat.

Finalment a través dels productors de l'espectacle s'ha pogut vehicular els tràmits burocràtics per a la repatriació del cadàver. En un principi se'ls deia que trigaria tres setmanes, però ara esperen que en set o deu dies puguin arribar a Barcelona les despulles del jove ballarí.

De la seva banda, el Ministeri d'Exteriors ha confirmat a l'ACN la mort d'un ciutadà espanyol a Riad en accident de trànsit. Les mateixes fonts han indicat que estan en contacte amb la família informant-los dels tràmits i alhora amb les autoritats saudites per agilitzar el retorn de les despulles.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —