Mor Charlie Watts, bateria dels Rolling Stones
Per Redacció
Publicat el 24 d’agost 2021

Charlie Watts, el bateria dels Rolling Stones, ha mort avui amb 80 anys, segons ha comunicat el seu publicista Bernard Doherty.

L’històric músic ha mort en un hospital de la seva ciutat natal, Londres. El que va ser membre dels Stones durant més de mig segle ja s’havia retirat de la gira que havia de fer a partir del setembre pels Estats Units, ja que havia hagut de sotmetre’s a una operació que li impedia actuar.

Watts era conegut com un dels grans bateries de la seva generació, convertint-se en tota una llegenda pel seu estil. Va ser conegut també per ser el més reservat dels membres de la banda. Nascut el 2 de juny del 1941, va començar a tocar al bateria amb 14 anys, i es va anar professionalitzant fins que, l'any 1963 va substituir a Tony Chapman com a bateria dels Rolling Stones.

Tot i ser membre dels Stones, no va deixar mai de col·laborar en projectes de Jazz, el gènere amb què va aprendre a tocar. A més, no només s'ocupava de la percussió del grup de rock, sinó que com a dissenyador gràfic va crear algunes portades i va idear els escenaris de moltes de les gires de la banda.

Malgrat no encaixar en l'estereotip roquer, Watts va viure una època fosca als anys 80, amb addiccions a la beguda i a drogues com l'heroïna. La vida del músic va estar en perill diverses vegades, quan el 2004 es va sotmetre a radioteràpia per tractar un càncer de gola i quan, tot just un any després, va patir un accident de cotxe, fracturant-se el braç i algunes costelles. La raó de la seva última operació quirúrgica es desconeix.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —