Montserrat Carulla
Per ACN
Publicat el 24 de novembre 2020

L'actriu Montserrat Carulla ha mort als 90 anys, segons ha confirmat l'ACN. Degana de les intèrprets de l'escena catalana, va iniciar la seva carrera en el teatre amateur i va completar la seva formació amb cursos a l’Institut del Teatre de Barcelona al final dels anys quaranta.

No va debutar en el teatre professional fins el 1960, amb l'obra 'Soparem a casa', de Josep M. de Sagarra. Va passar dues temporades a Madrid i, posteriorment, va tornar a Barcelona el 1964. Des de llavors, va interpretar desenes de papers en el món del teatre, del cinema i la televisió.

El 2016 es va acomiadar dels escenaris amb l'estrena al Teatre Romea de 'Iaia!', una obra escrita pel seu fill Roger Peña i que va coprotagonitzar amb el seu net Aleix Peña.

La xarxa lloa la seva figura

Òmnium Cultural ha recordat el seu paper en la lluita independentista, i la reivindicació que en va fer en rebre el premi Gaudí d'Honor.

Els polítics catalans també han recordat la seva figura.

La darrera entrevista

En motiu del 90è aniversari de l'actriu, Albert Om va fer, ara fa dos mesos, l’última entrevista a l'actriu al programa Islàndia de Rac1.

"No trobo a faltar l’estima del públic al teatre perquè encara vaig pel carrer i se m’apropa la gent. Em fa molta il·lusió. Em demanen perdó, per si em molesten, i jo estic encantada que em molestin" va afirmar.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —